blomstermala-vardshus-white-min

Bröllop – Ett havsnära bröllop på Säro

Paradiset vid havet, precis vid Särö Kyrka. För er som vill uppleva ett äkta bröllop nära havet oavsett årstid. Vi arrangerar både sommarbröllop och vinterbröllop för att ta tillvara på vår havsnära miljö som håller sig elegant året runt. Hos Blomstermåla kan vi garantera er en mycket lustfylld bröllopsdag, god mat för alla och aktiviteter efter önskemål.
Särö är en spännande plats på Sveriges västkust som också har kungliga anor. Visste du att Särö var ett populärt semestermål för kung Gustaf den femte? Han spelade bland annat tennis och golf här på Särö. Det har sedan länge varit populärt bland göteborgarna att spendera somrarna på ”ön” med dess avslappnande natur och anlagda strandpromenad.
Tänk dig ett bröllop vid havet med vågornas lugna skvalpande alldeles intill. Det är vad man får uppleva om ni planerar ert bröllop här och bokar Blomstermålas bröllopslokal. Doften av havet och skonsamma vindpustar som bidrar till den där extra romantiska stämningen mellan ett nygift par. Vårt läge ligger en enda centimeter från vattnet och vi kan garantera en 100% njutbar havsutsikt. Låt dig inspireras av våra bilder från andra skärgårdsbröllop på Särö.

Planera bröllopet & bröllopsfest, 15 min från Göteborg

Som arrendé av vår bröllopslokal har vi många möjligheter att erbjuda er för att skapa det bröllop ni planerat. Behöver ni stora rum för stora sällskap, ljusa lokaler som släpper in mycket sol under sommaråret och även lämnar utrymme för era nära och kära som gärna vilar en stund? Vi har rätt bröllopslokal för er. Som bröllopsarrangör och värdshus har vi också tillgång till restaurangköket. Ni väljer bland ett stort urval av förrätter, huvudmåltid och deserter som tillagas i restaurangen och serveras ert sällskap. Självklart ser vi till att det finns något för alla, oavsett laktosintolerans, glutenallergi eller speciell kosthållning av annan anledning. Glöm bara inte att meddela oss om specialkost i god tid!
Dessutom ingår lån av vår klassiska västkustinspirerade inredning, tvätt av använda textilier, diskning, städning och dylikt i priset. Hör gärna av er till oss så berättar vi i detalj allt som ingår när du vill erfara ett havsnära bröllop hos Blomstermåla Särö.

”Tack för bröllopet och maten i fina Särö skärgård” – Hanna Andersson som gifte sig i Särö Kyrka 24/7/2015

”Vi hade tur med vädret även fast vi gifte oss på vintern” – Marie Litavié som gifte sig i Särö Kyrka 25/3/2015

”Otroligt tacksam för all hjälp med bröllopsplaneringen” – Glenn Franzén som gifte sig i Särö Kyrka 26/8/2015

Sommarbröllop på Särö

Att få ta del av sommarbröllopet på Särö är en lyxupplevelse i sig med det bästa västkusten har att erbjuda. Ni kommer bli väl uppassade efter bröllopet med utsökta måltider, ett brett sortiment av  drycker samt tillgång till att ta sig ett svalkande dopp i havet efter maten sköljts ned med god dryck. Drick och ät gott i Blomstermålas lokaler – för fest och bröllop.

 

Ett sommarbröllop på stranden ger upphov till många möjligheter, till exempel om ni önskar att ha ett speciellt tema kan detta självklart ordnas. Då kan vi dekorera matbordet med snäckskal, sjöstjärnor, flaskor med maskor och liknande om du är intresserad av ett havstema.

 

Ta del av möjligheterna med värmen i skärgårdsmiljön. Sommarbröllopet på Särö öppnar upp sig för en mängd olika aktiviteter både för de små och vuxna med stranden nära intill. Kanske önskas det en trevlig grillning på stranden på kvällen? Vår populära à la carte har något för alla, om ni söker inspiration för bröllopscatering. Ni kan också ringa och fråga vad vi rekommenderar, så får ni förslag på säsongens läckerheter.

sommarbröllop

Vinterbröllop på Särö

Glöm stekande solstränder och dopp i havet – ett vinterbröllop har mycket mer att erbjuda än så. Vinterbröllopet bjuder på passion och värme med inslag av levande ljus, en vedeldad spis samt varma filtar tillsammans med familj och vänner. Det blir också ett härligt avbräck att för en stund komma bort ifrån allt mörker och bemöta det med ljus.

 

Att vintern höjer mysighetsfaktorn med ett par grader, det råder det ingen tvekan om. Om brudparet känner sig sugna kan det vara romantiskt att gå längs stränderna iklädda tjocka och varma filtar vi på Blomstermåla kan erbjuda.

vinterbröllop

möhippa
svensexa
festlokal för bröllop
bröllopsbilder