blomstermala-vardshus-white-min

Festvåning! Festlokal i Göteborg för party- & bröllopssällskap

Välkommen till vår festvåning 15 minuter från Göteborg, i Särö. Eller ja, fyra olika ”lokaler” går att hyra separat. För det lilla sällskapet presenterar vi Lilla salongen – ett mysigt och öppet rum för upp till 12 personer. För det större sällskapet, som t.ex. vid bröllop, rymmer Stora festvåningen upp till 170 gäster. Matsalen med veranda passar bra för 50 till 70 personer och lämpar sig som festlokal med störst fokus på mat och mingel. Är Lilla salongen för liten och Matsalen med veranda lite för stor ska ni välja Salongen. Salongen är en utmärkt festvåning för cirka 20 personer. Och allt detta finner ni hos oss på Blomstermåla Särö, 15 minuter från Göteborg. Hitta hit, se bilder från våra lokaler inför bröllop och bröllopsfest eller kontakta oss!

Bilder från festlokalerna

Bilder från festvåningarna matsalen med veranda och lilla salongen på bilden till höger. Lilla salongen är även en utmärkt lokal för konferens i närheten av Göteborg eller Landvetter Airport.

Kort information om festlokalerna

  • Stora festvåningen (70-170p)
  • Matsalen med veranda (50-70p)
  • Salongen (upp till 20p)
  • Lilla salongen (upp till 12p)

Festarrangemang på Sveriges västkust

På Blomstermåla finns stora möjligheter för den som vill ordna privata kalas såväl som företagsarrangemang. Allt går att ordna när viljan finns och även om vi inte är eventkoordinatörer hjälper vi gärna till med tips och kontakter på förfrågan. Utöver festvåningsmenyn erbjuder vi vår á la carte, lunchmenyer eller skräddarsydda alternativ från restaurangen.

Obegränsad havsutsikt ingår alltid.

Varmt välkomna att kontakta oss om ni har några frågor!

Festvåningens bokning- och avbokningsregler

Vid avbokning ska våra och Visitas avbokningsregler följas.

Regler och viktigt att veta när ni bokar festvåning

Fram till fyra (4) veckor före ankomst gäller kostnadsfri avbokning. Bokningsavgift om 8000 SEK skall erläggas för att bokning skall vara giltig. Beloppet dras sedan av på slutnotan. Om avbokning sker fyra (4) veckor innan ankomst debiteras 25% av beställningens värde, tre (3) veckor innan ankomst debiteras 50%, två (2) veckor innan 75% och en (1) vecka innan 100% av beställningens värde.

Ändring av antalet gäster kan göras fram till tre (3) dagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre. Avsmakning av bröllopsmenyn debiteras vid tillfället och måste förbokas.

För ytterligare funderingar hjälper vi mer än gärna till! Kontaktuppgifter till oss som har hand om bokningen finns under kontakt.

havet och bryggan kuvert havets läckerheter hummer och kräftor i skål