blomstermala-vardshus-white-min

Om oss

Blomstermala57Nya restauratörer på Blomstermåla, Särö

20/6 2012 tog Mats Sjölander över på Blomstermåla Värdshus i Särö.

Vi är ingalunda nybörjare utan har ägnat totalt över 60 år på att servera glada gäster detta livets goda med succeér som Palace och michelinbeströdda Westra piren på meritlistan.

Vår ambition är att Blomstermåla skall vara en familjär och vänskaplig plats, närmast kvarterskrog, och fungera som traktens nav vid små och stora tillfällen. Blomstermåla skall framgent vara värdshuset man alltid kan lita på, där alla är lika välkomna, där man möter gamla och nya vänner i baren eller umgås med grannfamiljen på fredagkvällen. Utbud och prisbild skall vara därefter.

Det skall vara platsen där man har sitt favoritbord, väl insuttet, och inte tvekar att lägga sitt bröllop eller middagen med de utländska gästerna för man vet att det alltid fungerar, och det oavsett om det handlar om ett glas sval rosé i kvällningen, nånting från grillen eller 3 rätters representationsmiddag.

På menyn erbjuds ett urval odödliga fisk & skaldjursrätter parat med populära grillrätter och givetvis den numera klassiska Säröburgaren. Med dessa tankar (och mycket mer) går vi förväntansfulla in i detta anrika hus och hälsar härmed alla gamla och nya gäster välkomna!

Vi ses i sommar
Mats Sjölander