blomstermala-vardshus-white-min

À la carte – Meny

Förrätter

Paté på vildand från Hjulebergs gods 159:-
Stekta vindruvor, inkokta vinbär, krispig kål, brynt smör

30gr löjrom från bottenviken 275:-

Klassiska tillbehör

Friterat ostron 219
Bakad blomkål, rågbröd, lök samt färsk vintertryffel

Varmrätter

Biff ”Rydberg” 349
Senapscréme, äggula, persilja, skysås, karamelliserad lök

Smörstekt torskrygg ”Marchand de vin” 329:-
Kålskott och jordärtskocka

Stekt vildandsbröst med bakad vinterkål 229:-
Hyvlad vintertryffel och svartvinbärssky

Dagens klassiker Dagspris

Desserter

Friterad camenbert med hjortronglass 159:-
Hjortronmylta och friterad persilja

Nougatganache 175:-
Inkokta päron och päronsorbet

Husets tryffel 30:-

En kula glass 39:-

Vid eventuell allergi – hör med personalen!