blomstermala-vardshus-white-min

Lunchmeny

Pris 119:-
Vardagar 12:00 – 14:00

Måndag

Fisk: Kokt torsk med ägg och persiljesås, citron, pepparrot och kokt potatis
Kött: Blomstermålas ”Bookmaker” tunt skivad biff, citron och dijonkräm, rödlök, tomat, sallad samt pommes frites

Tisdag

Fisk: Brödbakad koljafile med krämig skaldjursås, vitvinskokt fänkål och krossad potatis
Kött: Kolgrillad kycklingfilé med rostad vitlökssky, glaserad savoykål och potatispure

Onsdag

Fisk: Makrillkfile pocherad med olivolja, kalvvierge, smörstekta kantareller och kokt potatis
Kött: Baconlindad köttfärslimpa med sherrygräddsås, glaserad romanesco och potatispuré

Torsdag

Fisk: Örtbakat fiskknyte (torsk & lax) med grön sparris och timjan, citronhollandaise och kokt potatis
Kött: Långbakat högrev ”bourgignionne” svamp, sidfläsk, morot serveras med potatispuré

Fredag

Fisk: Smörstekt spätta på ben med brynt smör, citronfrästa champinjoner, färskriven pepparrot och kokt bjärepotatis

Välkomna!
senast uppdaterad 2017-08-14